Pascal Tagnati

Filmmaker

Pascal Tagnati_022.jpg

Pascal Tagnati (Ajaccio, Γαλλία, 1982)

Ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης. Μπροστά από την κάμερα, έχει παίξει κυρίως σε ταινίες των Lucie Borleteau (Fidelio), Delphine Leoni (La Nuit est là), Sarah Arnold (Fabula Rasa), Thierry de Peretti (Sleepwalkers), Antonin Peretjatko (Struggle For Life), Lavinie Boffy (La Vie ou la Pluie). Στις ταινίες του, ο Tagnati παρατηρεί την εποχή του, τους συγχρόνους του ή τον εαυτό του, με χιούμορ, ευαισθησία και μελαγχολία. Το «I Comete» είναι η πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία.

Pascal Tagnati (Ajaccio, France, 1982)

 

Actor, author and director. In front of the camera, he has notably played in films by Lucie Borleteau ("Fidelio"), Delphine Leoni ("La Nuit est là"), Sarah Arnold ("Fabula Rasa"), Thierry de Peretti ("Sleepwalkers"), Antonin Peretjatko ("Struggle For Life"), Lavinie Boffy ("La Vie ou la Pluie"). In his films, Pascal Tagnati observes his time, his contemporaries or himself, with humour, sensitivity and melancholy. "I Comete" is his first feature film.

 

Filmography 

I Comete – A Corsican Summer (2020, 127 mins) 

La Punta (2017, 19 mins) 

Le Fan de base (2016, 27 mins) 

Les Nymphes de la Punta (2016, 7 mins)

Bugarach (2013, 39 mins)

Vergogna (2012, 20 mins) 

Belorusskaïa (2010, 4 mins) 

KINO_ATHENS_vertical_black.png

© 2022 by KINO Athens

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok