Zach Weintraub

Filmmaker

zach weintraub.jpeg

Zach Weintraub (1977, ΗΠΑ) Συγκλονισμένος από τον παράξενο κόσμο της σχολής κινηματογράφου στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, ο Ζακ αποφάσισε να αποφοιτήσει ένα εξάμηνο νωρίτερα και να περάσει το δεύτερο μισό του τελευταίου έτους κάνοντας μια ταινία μεγάλου μήκους. Σέρνοντας τον ανυποψίαστο φίλο και συνεργάτη του Nandan Rao, επέστρεψε στη γενέτειρά του, την Olympia, όπου θα ήταν ελεύθεροι να εργαστούν σύμφωνα με τις κοινές τους αξίες κινηματογραφικής δημιουργίας: στενή συνεργασία, ένα μικρό και σφιχτοδεμένο συνεργείο μαζί με την τήρηση συγκεκριμένων στόχων: να ενθαρρύνουν τον αυθορμητισμό.


Zach Weintraub (1977, USA) Stifled and overwhelmed by the weird world of film school at New York University, Zach resolved to graduate a semester early and spend the latter half of his senior year scraping together a feature film. Dragging unsuspecting friend and collaborator Nandan Rao along, he returned to his hometown of Olympia, WA where they would be free to work in accordance with their shared moviemaking values: heavy collaboration, a minimal and tight-knit crew, and a willy-nilly schedule to encourage spontaneity.

Filmography / Φιλμογραφία

2015 Slackjaw

2013 You Make Me Feel So Young

2011 Fresh Starts 4 Stale People (co-director)

2011 The International Sign for Choking

2010 Bummer Summer

KINO_ATHENS_vertical_black.png

© 2022 by KINO Athens

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok